Mínimo 4 letras

Noticia

Noticia

Monòlegs al Tinglado 4 i visites teatralitzades, protagonistes de la programació d’estiu al MNAT

27 de junio de 2024

El programa Estiueja al MNAT proposa del 15 de juliol al 15 de setembre una trentena d’activitats als diferents espais del MNAT. La iniciativa torna a combinar el patrimoni amb propostes lúdiques i didàctiques que permetin als visitants aproximar-se a la història de Tàrraco des d’una perspectiva diferent a l’habitual.

Com a principal novetat, la programació incorpora un cicle de monòlegs i diàlegs de reconstrucció històrica que tindran lloc a l’exposició TÀRRACO/MNAT, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona. Gràcies a la col·laboració amb el grup Thaleia, s’oferirà la possibilitat d’endinsar-se a la col·lecció del MNAT allà exposada des d’una perspectiva diferent, i posant l’accent sobre la situació de les dones en època romana.

En concret, Thaleia representarà quatre monòlegs o diàlegs de reconstrucció històrica que giraran entorn d’algunes de les peces que es troben al Tinglado 4. Les representacions es faran a les vuit del vespre, i l’entrada inclourà també l’accés a l’exposició des de les 19 h, així com una degustació final.

Entre altres, les representacions de Thaleia posaran el focus en personatges com Lívia Drusil·la, tercera esposa de l’emperador August; Servília, amant de Juli Cèsar i mare de Marc Juni Brut; Fúlvia, sogra d’August; o les dones dedicades a la medicina en època romana. Els monòlegs i diàlegs tindran lloc els dies 19 de juliol, 2 i 23 d’agost, i 6 de setembre i el preu de l’entrada serà de 4 euros.

Visites teatralitzades a la Vil·la romana dels Munts

Una de les propostes tradicionals i de més èxit dels estius al MNAT, les visites teatralitzades a la Vil·la romana dels Munts, tornen un any més amb l’acompanyament de Caius i Faustina, els senyors d’aquesta residència aristocràtica a mitjan segle II dC. Del 20 de juliol al 12 de setembre, cada dissabte al vespre es podrà fer aquest recorregut pel jaciment, que finalitzarà amb una degustació d’estil romà, amb un preu de 8 euros.

Les visites guiades gratuïtes al Teatre de Tàrraco tornen del 19 de juliol al 13 de setembre tots els divendres al vespre, mentre que al Conjunt romà de Centcelles s’oferiran quatre itineraris per conèixer el monument i el Pont de les Caixes els diumenges 21 de juliol, 4 d’agost, 18 d’agost i 8 de setembre (preu de 5 euros). Aquesta proposta se suma als quatre concerts gratuïts del VII Cicle de Concerts de Centcelles, impulsat per l’Associació d’Amics de la Música i l’Ajuntament de Constantí durant el mes d juliol.

A la venda a partir de l’1 de juliol

Les entrades per a les activitats de pagament, així com les reserves per a les visites gratuïtes al Teatre de Tàrraco, estaran disponibles a la pàgina web del MNAT a partir de dilluns 1 de juliol, a les 10 h.  

Siguiente: Empiezan las obras de rehabilitación de las cubiertas del museo de la Necrópolis de Tárraco
Anterior: El MNAT estrena nueva imagen corporativa inspirada en la arquitectura y vida urbana de Tárraco

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar