Mínimo 4 letras

VOCES POPVLI. La vida quotidiana i les llengües a l'Occident Romà

Actividades

20 de septiembre de 2019

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCómo llegar

L’exposició VOCES POPVLI, que forma part del projecte LatinNow, arriba al Tinglado 4 de Tarragona aquest divendres 20 de setembre.

Es tracta d’una exposició que itinera a través de sis països europeus (Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i Holanda) amb l'objectiu d'il·lustrar la difusió del llatí, la transformació de les llengües i les cultures locals, i els factors socials (l'exèrcit, l'educació, la urbanització). 
Ho fa a través d’una sèrie d’objectes fascinants, que inclouen reproduccions d’utensilis i suports d’escriptura romana i alguna peça original.
Veniu a saber més coses sobre la llatinització i alfabetització de Tàrraco a través de les peces que es conserven al MNAT.
Així mateix, entre les seves activitats s’oferiran exercicis d’escriptura romana, descodificació de missatges militars, i l’oportunitat de maleir com un autèntic romà.

LatinNow és un projecte d’investigació finançat pel Consell Europeu de la Recerca i finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu situar els fenòmens de llatinització, alfabetització, bilingüisme i multilingüisme dintre de desenvolupaments socials més amplis.

L’exposició està dirigida a tots els públics, és gratuïta (inclosa en el preu de l’entrada al Tinglado 4), i es podrà visitar dins de 9.30 a 18.00 h.


 

Precios

Mostra gratuïta (inclosa amb el preu de l'entrada)

Más Información

Moll de Costa. Port de Tarragona
43004 Tarragona (Tarragona)

Telf.: 977 15 15 15 / 977 23 62 09
mnat@gencat.cat

Cómo llegar:
A pie: a 10 minutos de la estación de tren
En autobús: linea 22
En trenecito turístico: parada Moll de Costa
Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización Más información aquí Cerrar