Mínimo 4 letras

13 de octubre de 2023

De 17:30 a 19:30 h

Jornadas Europeas del Patrimonio

Itinerarios

17:30: Inici de la ruta al Carrer de les Coques, 9
19:30: Final de la ruta a la Necròpolis (Av de Ramón y Cajal, 84)

Joan Serra i Vilaró fou un eclesiàstic i historiador considerat un dels personatges més importants de l'arqueologia catalana d'inicis del segle XX. 

L'any 2019 es complien 50 anys de la seva mort, i es treballà en una ruta per posar en valor la seva figura i la tasca cabdal per a l'arqueologia catalana d'aquest home d'església. Malauradament, es va suspendre amb motiu de la pandèmia. Ara la reprenem en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Acompanyeu-nos a fer un recorregut a peu per la ciutat de Tarragona, on rememorarem la figura de l’insigne arqueòleg Mossèn Joan Serra Vilaró, a través de diversos textos seleccionats que ens faran redescobrir la ciutat de Tarragona i l'emprempta que ens hi ha deixat.

El recorregut s'iniciarà al carrer de Les Coques, on va viure, passant per diferents espais, que ens parlaran de la seva vida a Tarragona, i finalitza a la Necròpolis Paleocristiana, l’origen del seu vincle amb l’arqueologia tarragonina i amb el final dels seus dies.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona.

Condueix: Esteve Masalles amb la col·laboració d'Auriga, Serveis Culturals.

Lectura i interpretació de textos: Josep M. Piñol i Antònia Sabaté.

tickets
Activitat gratuïta, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni
Venta de entradas

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar
Programador web app girona freelance