Mínimo 4 letras

Del 7 al 15 de octubre de 2023

Del 7 al 15 d'octubre als diferents museus. Es pot visitar en l'ordre que es desitgi dins dels horaris dels equipaments. El 15 d'octubre es durà a terme la resolució de l'enigma final a CaixaForum Tarragona (12 h). 

Jornadas Europeeas de Arqueología

L'activitat està organitzada per les següents institucions:
-Museu d'Història de Tarragona
-Museu d'Art Modern de Tarragona
-Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
-Museu del Port de Tarragona
-Mèdol - Centre d'arts contemporànies de Tarragona
-CaixaForum Tarragona

Arriba una nova edició de Misteri als Museus, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2023. L'objectiu és oferir una activitat sorprenent, participativa i lúdica que atregui el major número de públics.

L'activitat té el format d'un joc, on els equips participants s'enfrontaran a una sèrie d'enigmnes que trobaran als diferents equipaments.

COM PARTICIPAR

Inscriviu el vostre grup d’herois al formulari que trobareu a la web www.aurigasc.com/misteri_museu/

PREMIS DE RECOMPENSA

Els 3 grups que aconsegueixin resoldre  més ràpidament la prova final  rebran un premi de recompensa.

OBSERVACIONS

Per participar és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones. L’edat mínima recomanada de participació és de 10 anys. Per optar als premis és necessari visitar tots els equipaments, resoldre correctament els enigmes i supera l'enigma final més ràpidament que la resta. Si no podeu visitar tots els centres, podeu participar igualment sense optar als premis. La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents espais del 7 al 15 d’octubre, presentant la fitxa del vostre equip d’herois.

tickets
Activitat gratuïta

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar
Programador web app girona freelance