Minimum 4 letters

Visita guiada a la Vil·la romana dels Munts

Activity developed at the MNAT

Activitat realitzada a la Vil·la romana dels Munts

1 hora

Secondary Schools - Baccalaureate - Educational cycles - University

The Roman Villa of Els Munts

Passeig del Fortí, s/núm. AltafullaHow to get there

Description

Visita guiada al Centre d’Interpretació i a la Vil·la romana dels Munts per conèixer un dels conjunts residencials més importants d’Hispània. Durant la visita, observarem les característiques d’una residència luxosa on hauria pogut fer estada l’emperador Adrià, visitarem les termes monumentals i descobrirem per què s’hi va construir un mitreu, un temple dedicat a Mitra.

Es pot completar el recorregut amb una visita a les termes conservades a la platja i que formarien part de la vil·la romana.

PER PREPARAR LA VISITA

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el monument. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Podeu consultar el nostre web, on trobareu informació sobre la vil·la romana dels Munts.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.
  • Important! Aquesta activitat es realitza a l’exterior i, per tant, està exposada a les inclemències del temps. En cas que no es pogués desenvolupar en la data concertada, es podrà canviar el dia de la reserva.

grup

Groups

Màxim 30 persones per grup
tickets

Prices

70 € per grup

See special conditions:

argonautes

Bookings

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.

977 25 15 15.

mnat@gencat.cat

Languages

Català, castellà

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close