Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

La rehabilitació del Museu Arqueològic premiada per l'Associació de Col·legis Oficials de l'Arquitectura Tècnica en ciutats Patrimoni Mundial

17 de maig de 2022

Els arquitectes tècnics Aleix Sanz, José Ignacio Cacho i Gemma Blanch han rebut el segon Premi d’Arquitectura Tècnica a la millor actuació en una ciutat patrimoni de la Humanitat per la seva intervenció a l’obra de rehabilitació del Museu Arqueològic de Tarragona.

El premi el concedeix l’Associació de Col·legis Oficials de l’Arquitectura Tècnica en Ciutats Patrimoni Mundial en col·laboració amb el Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya (CGATE), i la seva finalitat és reconèixer la feina dels aparelladors i arquitectes tècnics que conserven el patrimoni.

El primer premi ha recaigut en el projecte de rehabilitació de la coberta de la Catedral de Santiago.

Aleix Sanz, José Ignacio Cacho i Gemma Blanch han estat reconeguts pel seu treball en l’obra de reforma de l’edifici del Museu Arqueològic, de la qual han format part de l’equip de la direcció facultativa.

El projecte de rehabilitació va ser redactat per Soffitto Arquitectura SLP i s’emmarca en el context de reforma en el que es troba el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Les obres, iniciades el 2019, han anat a càrrec del Ministerio de Cultura i Deportes, i han consistit en l’adaptació de l’edifici a la normativa vigent en matèria de seguretat i accessibilitat i en la millora de les condicions ambientals.

Següent: Es reobre l'accés a la Torre dels Escipions
Anterior: 8a edició del Viatge a la Constel·lació Museu

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar