Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Treballs 3D i de fotogrametria a la Vil·la romana dels Munts

20 de novembre de 2020

L’empresa Global Mediterranea ha estat fent treballs de documentació 3D i fotogramètrica de la coneguda com a Tartrana.

Per a la documentació s’ha estimat incorporar les últimes tecnologies existents en el camp de la Geomàtica aplicades al Patrimoni per a la conservació, difusió, estudi i gestió d’espais i entorns arqueològics i arquitectònics.

Es proposa l’aplicació de la Documentació Geometria d’Alta Definició (HDS) la qual combina tècniques fotogramètriques amb tècniques d’escàner làser tridimensional, una metodologia de mesurament no intrusiva que permet capturar informació de forma ràpida, detallada i precisa, i ens ofereix gran quantitat d’informació gràfica tant en 2D com a 3D. 

L’interès de desenvolupar aquesta línia de treball ens permetrà:

Aquest treballs de documentació són previs a les actuacions de consolidació que durà a terme el Centre de Restauració de Bens Mobles de Catalunya en breu i que s’emmarquen en el pla d’actuació global per a la vil·la romana dels Munts, tant en l’àmbit de la recerca arqueològica com en la conservació i difusió del jaciment.

Següent: INVISIBLES. El joc de pistes del Nadal
Anterior: DIUMENGES GRATUÏTS

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance