Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Projecte de condicionament i restauració de la Vil·la Romana dels Munts

22 de maig de 2018

Des del passat mes de febrer, a la vil·la romana dels Munts s’hi estan duent obres de condicionament i restauració dels banys meridionals, amb l’objectiu de garantir-ne la seva conservació i millora del seu estat.

El projecte abasta diferents actuacions, com la consolidació de les parets, pintures, restauració d’estructures i restitució en el seu emplaçament original d’elements arquitectònics i escultòrics; la implantació de nous elements desapareguts i la pavimentació de diferents espais habilitant nous recorreguts que facilitin el pas dels vianants pels diferents sectors de la Vil·la, que en general faran més fàcil la visita i la seva comprensió.

Unes actuacions que ja seran plenament visibles als visitants de l’activitat “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”, que comença el 30 de juny i s’allarguen fins el 8 de setembre, on de la mà dels senyors de la vil·la, els visitants recorreran els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència, d’una manera més fàcil i entenedora.

Següent: Inauguració de l'exposició TARRACO/MNAT
Anterior: Presentació de la primera fase de museïtzació del Teatre romà

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance