Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Commemoració XVIII aniversari declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial

25 de novembre de 2018

Del 20 de novembre al 3 de desembre, Tarragona commemora el XVIII aniversari de la seva declaració com a Patrimoni Mundial de la Humanitat, una fita que la ciutat celebra amb una programació d’activitats especials, i que fixa el 30 de novembre com a Dia del Patrimoni Mundial a Tarragona.

Sota el lema “Un passat ple de futur”, la ciutat realitza durant aquestes dates tot tipus d’activitats, adreçades a tots els públics, amb la voluntat d’implicar la ciutadania en aquesta commemoració.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona se suma a la celebració de l’efemèride amb la programació de les activitats següents:

- Visites comentades “Del Fòrum al Teatre. Una passejada per la vida de Tàrraco”. 

Diumenge 25 de novembre i dissabte 1 de desembre (11.30 h)

Una activitat organitzada conjuntament amb el Museu d'Història de Tarragona i el MNAT, on coneixerem com era la vida a l'antiga Tàrraco visitant el Fòrum de la Colònia, on tenien lloc les activitats econòmiques, polítiques i religioses, i acabarem al Teatre, lloc de confluència de l'oci i el negoci.

 - Jornada de Portes Obertes a tots els centres dependents del MNAT

Diumenge 25 de novembre.

Entrada gratuïta a l'exposició TARRACO/MNAT (Tinglado 4), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), que es podran visitar de 10 a 14 h.

- Visita comentada a l’exposició “TARRACO/MNAT”

Diumenge 25 de novembre (12.30 h). Activitat gratuïta.

Trobareu més informació a l'apartat d'Activitats del web: https://www.mnat.cat/activitats/

Següent: Presentació projectes de disseny de Realitat Virtual per al Teatre romà
Anterior: TARRACO BIENNAL

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance