Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Jornades Europees de Patrimoni

13 d'octubre de 2018

Les Jornades Europees del Patrimoni són la manifestació cultural participativa més important d'Europa en relació al patrimoni. El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el calor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu.

Aquesta festa del patrimoni és una gran oportunitat per donar a conèixer el patrimoni cultural de Catalunya, i com cada any, tots els agents culturals relacionats amb el patrimoni obren i mostren els seus béns i espais patrimonials perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i activitats per tal de donar a conèixer el seu patrimoni, aconseguint així una implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

El MNAT se suma a les JEP amb jornada de portes obertes els dies 13 i 14 d'octubre a les seves seus: Tinglado 4, Museu i Necròpolis Paleocristians, Vil·la romana dels Munts i Conjunt Monumental de Centcelles, dins dels seus horaris habituals. 

Així mateix, es podrà gaudir de visites comentades al Teatre romà (diumenge 14 a les 11 h) i a l'exposició TARRACO/MNAT (diumenge 14 a les 12.30 h). Necessària reserva prèvia al 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat

Següent: Projecte de Realitat Virtual al voltant del Teatre romà
Anterior: Nova programació d'activitats "Vine al Museu en família!"

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar