Mínim 4 lletres

11/03/1982 - 04/04/1982

Museu Arqueològic de Tàrraco

Pel que fa al pas de l'home per Catalunya i de la seva cultura des dels orígens fins a l'Edat Mitjana, cal que ens marquem uns períodes que ens permetin comprendre i assimilar els trets més importants.

L'Arqueologia és una ciència que ens ajuda a desxifrar com vivia la gent en el passat, a través de les restes materials que trobem; per això ens és especialment útil en aquelles etapes de les quals no hi ha res escrit. A l'exposició, on hi ha una primera etapa molt llarga, la Prehistòria, d'evolució lenta, amb uns canvis climàtics que condicionen la forma de vida de l'home i en la qual no es coneix l'escriptura; tot el que se'ns explica ve documentat per estris, ossos, fons de cabana, cendres... La segona etapa, la Història, és més curta cronològicament però més densa en contingut perquè l'escriptura, a mesura que s'integra en la vida dels pobles, ajuda a la interpretació de les restes arqueològiques.

Següent: Tàrraco: objecte i imatge. 11 fotògrafs al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Tarragona.
Anterior: Tàrraco: el naixement d'una ciutat. 2200 anys d'Història de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar