Mínim 4 lletres

Cor infantil Amics de la Unió de Granollers - "Els colors del mar. El Mediterrani" d'Eduard Iniesta.

Activitats

4 de juliol de 2019

20.30 h a 22.00 h aprox.

Cicle de Concerts a Centcelles

Concert

Conjunt Monumental de Centcelles

Afores s/n 43120 ConstantíCom arribar

“La Mediterrània, aquest mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i, entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses que eren com onades que ens acariciaven l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.”
 
Eduard Iniesta i Piti Español van crear “Els Colors del Mar”, feta de melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani i d’obres originals del
compositor i lletrista, amb la idea de mostrar la paleta de colors que sovint il·luminen el nostre mar i, de vegades, l’enfosqueixen.
 
Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyats de la cantant Gemma Humet i d’un grup de músics encapçalats per Eduard Iniesta, donen veu a una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Tot plegat envoltat de llums i projeccions audiovisuals que permeten crear un ambient de calma o d’agitació depenent de la cançó.
 

Preus

Activitat gratuïta

Més Informació

Afores s/n
43120 Constantí

Telèfon: 977 52 33 74 / 977251515    
mnat@gencat.cat
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar