Mínim 4 lletres

Estàtues al descobert

Activitats

10 d'abril de 2019

19.00 h

Cicle Recerca en curs

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCom arribar

La gestió de les col·leccions d’un museu és complexa i només una petita part, l’exposició, és visible per als visitants. Cal tenir en compte molts diversos aspectes per tal de conservar-les i, només en casos puntuals, la seva preservació i presentació comporten tasques de restauració. Però aquestes no són actuacions aïllades, sinó que es basen en una visió global de recerca, documentació i presentació, que han de tenir molt en compte el significat de les peces com a llegat patrimonial.
A partir de l’experiència duta a terme al MNAT amb tres de les magnífiques estàtues procedents del teatre romà de Tàrraco, els conservadors-restauradors Pere Rovira, tècnic del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC),  i Pau Arroyo, de l'empresa Lesena, ens aproparan a una disciplina actualment complexa i tecnificada, cabdal perquè puguem conèixer millor, preservar i gaudir del patrimoni.

 

Preus

Activitat gratuïta

Reserves

Es recomana reserva prèvia al 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat
Places limitades
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar