Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Una delegació de Corea del Sud visita el MNAT

26 d'abril de 2024

El MNAT va rebre dijous 25 de març la visita d'una delegació de representants de la Divisió de Política de Conservació i Administració del Patrimoni Cultural del Govern de Corea del Sud. L'objectiu del grup era conèixer més sobre el sistema de conservació i gestió de llocs històrics, així com els projectes de renovació en marxa. La visita formava part d'una gira per diferents espais d'interès patrimonial a Espanya. 

La delegació, encapçalada pel cap d'equip Kim Young-ho, va poder conèixer tant el projecte de renovació del Museu Arqueològic a plaça del Rei, acompanyats de la directora del MNAT, Mònica Borrell; així com l'exposició TARRACO/MNAT al Tinglado 4, que van poder recórrer.

Els representants del govern de Corea del Sud, a més, van poder recopilar informació sobre aspectes generals de l'organització del MNAT, les activitats que s'organitzaen i accions de conservació i investigació arqueològica. La delegació també va mostrar interés en projectes de restauració, així com les actuacions encaminades a l'exhibició i difusió de la col·lecció i jaciments que formen part del MNAT. 

Següent: Tancament dels centres per la festivitat de l'1 de maig
Anterior: El MNAT organitza una vintena d'activitats dins de Tarraco Viva amb el Mediterrani com a protagonista

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance