Mínimo 4 letras

Un mosaic ple d'històries. Taller de mosaics

Actividad realizada en el MNAT

1 h

Educación Primaria - Educación Secundaria - Ciclo Medio - Ciclo Superior

Conjunto Monumental de Centcelles

Afores s/n 43120 ConstantíCómo llegar

Descripción

Taller de mosaics per conèixer la tècnica i el procés de construcció d’un mosaic romà. A partir del mosaic de la cúpula de Centcelles, coneixerem les tècniques i els principals exemplars conservats de la ciutat de Tàrraco. També aprofundirem en la tècnica a partir de la reconstrucció d’un mosaic i acabarem realitzant el nostre, seguint un procés similar al que es realitzava en època romana, tot potenciant la creativitat i destresa manual.

Aquesta activitat és un bon complement a la visita dinamitzada al monument.
 

Per preparar la visita

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el monument. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Podeu consultar el nostre web, on trobareu informació sobre el Conjunt Monumental de Centcelles.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.

Per complementar  la visita

  • Establiu un paral·lelisme entre el mosaic de cúpula de Centcelles i l’actualitat. Quines escenes dibuixaríem avui en dia que transmetessin un missatge semblant?
grup

Grupos

màxim 30 persones
tickets

Precios

90 € grup (grups inferiors a 20) /4,5 € per persona (grups superiors a 20)

Idiomas

Català i castellà

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar
EM