Mínim 4 lletres

1 hora

Educació Secundària - Cicle Mitjà - Cicle Superior

Conjunt Monumental de Centcelles

Afores s/n 43120 ConstantíCom arribar

Descripció

Quin missatge volia transmetre el mosaic de la cúpula romana de Centcelles? Com explicaríem el mateix des del segle XXI?

A partir d’una sèrie de preguntes, de les restitucions volumètriques i virtuals en 3D i de l’observació del monument s’articula una visita dinamitzada al Conjunt Monumental de Centcelles per comprendre la complexitat d’aquest jaciment a partir d’un recorregut per les diferents hipòtesis de la seva funció. La visita acaba amb la identificació de les principals escenes conservades del mosaic de cúpula més antic del mon romà de temàtica cristiana i amb el visionat d’un audiovisual.

Es pot completar el recorregut amb una visita al pont de les caixes que formaria part d’un aqüeducte romà.

PER PREPARAR LA VISITA

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el monument. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Podeu consultar el nostre web, on trobareu informació sobre el centre d’interpretació i el jaciment.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.
  • Important! Aquesta activitat es realitza a l’exterior i, per tant, està exposada a les inclemències del temps. En cas que no es pogués desenvolupar en la data concertada, es podrà canviar el dia de la reserva?

grup

Grups

Dos grups simultanis de màxim 25 persones cadascun
tickets

Preus

70 € per grup (dimarts a divendres)
85 € per grup (caps de setmana i festius)

Consulta condicions especials:

argonautes

Reserves

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.

977 25 15 15.

mnat@gencat.cat

Idiomes

Català, castellà, anglès, francès

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web girona freelance