Mínimo 4 letras

VOCES POPVLI. La vida quotidiana i les llengües a l'Occident Romà

Actividades

20 de septiembre de 2019

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCómo llegar

L’exposició VOCES POPVLI, que forma part del projecte LatinNow, arriba al Tinglado 4 de Tarragona aquest divendres 20 de setembre.

Es tracta d’una exposició que itinera a través de sis països europeus (Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i Holanda) amb l'objectiu d'il·lustrar la difusió del llatí, la transformació de les llengües i les cultures locals, i els factors socials (l'exèrcit, l'educació, la urbanització). 
Ho fa a través d’una sèrie d’objectes fascinants, que inclouen reproduccions d’utensilis i suports d’escriptura romana i alguna peça original.
Veniu a saber més coses sobre la llatinització i alfabetització de Tàrraco a través de les peces que es conserven al MNAT.
Així mateix, entre les seves activitats s’oferiran exercicis d’escriptura romana, descodificació de missatges militars, i l’oportunitat de maleir com un autèntic romà.

LatinNow és un projecte d’investigació finançat pel Consell Europeu de la Recerca i finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu situar els fenòmens de llatinització, alfabetització, bilingüisme i multilingüisme dintre de desenvolupaments socials més amplis.

L’exposició està dirigida a tots els públics, és gratuïta (inclosa en el preu de l’entrada al Tinglado 4), i es podrà visitar dins de 9.30 a 18.00 h.


 

Precios

Mostra gratuïta (inclosa amb el preu de l'entrada)

Más Información

Moll de Costa. Port de Tarragona
43004 Tarragona (Tarragona)

Telf.: 977 15 15 15 / 977 23 62 09
mnat@gencat.cat

Cómo llegar:
A pie: a 10 minutos de la estación de tren
En autobús: linea 22
En trenecito turístico: parada Moll de Costa

Aparcamientos cercanos:
Aparcamiento El Serrallo
Moll de Costa, Tarragona (delante del Tinglado 4)
Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización Más información aquí Cerrar