Mínimo 4 letras

Presentació de la novel·la "El son de la Medusa"

Actividades

5 de febrero de 2019

19:00-20:30h

Ciclo Leemos el Patrimoni. Literatura y Patrimonio

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCómo llegar

Sessió de presentació del cicle de lectura "Llegim el Patrimoni. Literatura i Història", organitzat pel MNAT en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i l'ONCE. 
Aquesta edició, el cicle gira al voltant de la novel·la El son de la Medusa, d'Àngel O. Brunet.
La sessió de presentació anirà al càrrec de l'autor de la novel·la.

La trama de la novel·la està centrada a la Tarragona de 1850, amb les obres de la Pedrera del Port com a rerefons, amb diversos esdeveniments sobre el Patrimoni de Tàrraco, entre ells la troballa del Mosaic de la Medusa o l'episodi del sarcòfag egipci, amb Bonaventura Hernández Sanahuja, com un dels protagonistes.
El son de la Medusa acosta la Tarragona del segle XIX als lectors, així com al coneixement de les descobertes arqueològiques del moment i al paper de personatges com Bonaventura H. Sanahuja o d'institucions com el Museu Arqueològic en relació amb el patrimoni de la ciutat.

Precios

Activitat general dirigida a tots els públics.

Reservas

Informació general:
MNAT: 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat

Formalització de la inscripció i recollida del llibre en préstec: Biblioteca Pública de Tarragona: 977 24 03 31 / 977 24 05 44 / 977 24 83 04 / bptarragona.cultura@gencat.cat
Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización Más información aquí Cerrar