Minimum 4 letters

News

News

Centcelles acull la Jornada Arqueoxarxa - Giravolt 3D

21 November 2023

El Conjunt Monumental de Centcelles (Constantí) va ser la seu el passat dilluns 20 de novembre de la jornada Giravolt 3D, impulsada per Arqueoxarxa i el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC). 

La jornada estava dirigida als professionals dels museus d'Arqueoxarxa, que aplega els museus i jaciments arqueològics de Catalunya i de la qual el MNAT n'és membre. El seu objectiu era aprofundir sobre els processos de difusió i explotació dels models de tecnologia 3D, amb sessions explicatives destinades a aprofundir sobre les accions a realitzar des dels diferents museus un cop les peces han estat digitalitzades. 

Durant la jornada, que es va desenvolupar a la Sala de la cúpula de Centcelles, es van realitzar també demostracions pràctiques d'aplicacions dels models 3D a la realitat augmentada i a la realitat virtual. Entre altres, els assistents van poder experimentar en primera persona com podem enlairar-nos fins a la cúpula de Centcelles a través de les ulleres de realitat virtual.

A més, també es van fer demostracions sobre les utilititats del metavers, la impressió en 3D i altres fórmules per a la difusió i explotació

Next: El Negret, protagonista d'una acció artística
Previous: El Conjunt de Centcelles al Congrés Europeanatech

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance