Minimum 4 letters

Cor infantil Amics de la Unió de Granollers - "Els colors del mar. El Mediterrani" d'Eduard Iniesta.

Activities

4 July 2019

20.30 h a 22.00 h aprox.

Concert series at Centcelles

Concert

Monumental complex of Centcelles

Afores s/n 43120 ConstantíHow to get there

“La Mediterrània, aquest mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i, entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses que eren com onades que ens acariciaven l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.”
 
Eduard Iniesta i Piti Español van crear “Els Colors del Mar”, feta de melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani i d’obres originals del
compositor i lletrista, amb la idea de mostrar la paleta de colors que sovint il·luminen el nostre mar i, de vegades, l’enfosqueixen.
 
Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyats de la cantant Gemma Humet i d’un grup de músics encapçalats per Eduard Iniesta, donen veu a una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Tot plegat envoltat de llums i projeccions audiovisuals que permeten crear un ambient de calma o d’agitació depenent de la cançó.
 

Prices

Activitat gratuïta

More information

Afores s/n
43120 Constantí

Telephone: 977 52 33 74
mnat@gencat.cat
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close