Minimum 4 letters

Estàtues al descobert

Activities

10 April 2019

19.00 h

Cicle Recerca en curs

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaHow to get there

La gestió de les col·leccions d’un museu és complexa i només una petita part, l’exposició, és visible per als visitants. Cal tenir en compte molts diversos aspectes per tal de conservar-les i, només en casos puntuals, la seva preservació i presentació comporten tasques de restauració. Però aquestes no són actuacions aïllades, sinó que es basen en una visió global de recerca, documentació i presentació, que han de tenir molt en compte el significat de les peces com a llegat patrimonial.
A partir de l’experiència duta a terme al MNAT amb tres de les magnífiques estàtues procedents del teatre romà de Tàrraco, els conservadors-restauradors Pere Rovira, tècnic del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC),  i Pau Arroyo, de l'empresa Lesena, ens aproparan a una disciplina actualment complexa i tecnificada, cabdal perquè puguem conèixer millor, preservar i gaudir del patrimoni.

 

Prices

Activitat gratuïta

Bookings

Es recomana reserva prèvia al 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat
Places limitades
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close