Mínim 4 lletres

Presentació de la novel·la "El son de la Medusa"

Activitats

5 de febrer de 2019

19:00-20:30h

Cicle Llegim el Patrimoni. Literatura i Història

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCom arribar

Sessió de presentació del cicle de lectura "Llegim el Patrimoni. Literatura i Història", organitzat pel MNAT en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i l'ONCE. 
Aquesta edició, el cicle gira al voltant de la novel·la El son de la Medusa, d'Àngel O. Brunet.
La sessió de presentació anirà al càrrec de l'autor de la novel·la.

La trama de la novel·la està centrada a la Tarragona de 1850, amb les obres de la Pedrera del Port com a rerefons, amb diversos esdeveniments sobre el Patrimoni de Tàrraco, entre ells la troballa del Mosaic de la Medusa o l'episodi del sarcòfag egipci, amb Bonaventura Hernández Sanahuja, com un dels protagonistes.
El son de la Medusa acosta la Tarragona del segle XIX als lectors, així com al coneixement de les descobertes arqueològiques del moment i al paper de personatges com Bonaventura H. Sanahuja o d'institucions com el Museu Arqueològic en relació amb el patrimoni de la ciutat.

Preus

Activitat general dirigida a tots els públics.

Més Informació

Informació general:
MNAT: 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat

Formalització de la inscripció i recollida del llibre en préstec: Biblioteca Pública de Tarragona: 977 24 03 31 / 977 24 05 44 / 977 24 83 04 / bptarragona.cultura@gencat.cat
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar